Voetbal4u.com

Jupiler League Ruud Vormer: “Sterkste ploeg waar ik ooit in gespeeld heb”

Club Brugge wist gisteren op knappe wijze AA Gent opzij te zetten. Op eigen veld werd het 4-0. Ruud Vormer gaf geen assist of maakte een doelpunt maar toch was hij volop aanwezig.

Dat was hij ook later op de avond nog, want de Brugse aanvoerder was te gast bij Sports Late Night. Daar blikte hij terug op de overwinning van zijn ploeg eerder op de dag. “We hebben ook wel nog wat kansjes weggegeven denk ik, maar we moeten gewoon blij zijn met 4-0 tegen Gent. Het is heel fijn om op die manier te kunnen voetballen. Dat voel je toch in het veld hé, dat je de bovenhand hebt”, stak de Nederlander zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken.

“We voelden dat we hun verdediging pijn konden doen, en dat hebben de jongens voorin goed gedaan”, strooide Vormer vervolgens met lof naar de kwieke aanvallers van Club. Heeft de middenvelder ooit in een sterkere ploeg gespeeld? “Neen, dat denk ik niet. Maar het zit nu ook allemaal wel mee, hé. We hebben geluk met de kleine dingetjes”, klonk het categoriek maar bescheiden bij de viervoudige Oranje-international. Of hint die hier toch vooral op de strafschop die Roman Yaremchuk en AA Gent misschien wel hadden moeten krijgen?

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.