Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax gaat onderuit in oefenduel tegen SC Heerenveen

Ajax heeft vanmiddag een oefenduel tegen SC Heerenveen verloren. Het werd 0-1. Trainer Erik ten Hag koos in zijn opstelling voor onder andere Edson Alvarez (als centrale verdediger) en Klaas-Jan Huntelaar, maar zag zijn mannen weinig indruk maken tegen de Friezen. Al voor de rust kwam Heerenveen dan ook op voorsprong, middels een doelpunt van uitblinker Jordy Bruijn.

Ook Ajax kreeg in het Abe Lenstra Stadion de nodige kansen – een doelpunt van Huntelaar werd zelfs afgekeurd, wegens buitenspel – maar doelpunten vielen er verder niet meer. Doelmannen Bruno Varela (Ajax) en Filip Bednarek (sc Heerenveen) boden telkens keurig antwoord op doelpogingen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.