Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Roma heeft nieuws voor Karsdorp en Feyenoord’

AS Roma de werkgever van Rick Karsdorp is van plan om de rechtsback in 2020 te gaan verkopen. Hij kreeg de kans om zich te revancheren bij Feyenoord maar hij zou onvoldoende indruk hebben gemaakt.

Tuttosport schrijft dat Roma dezelfde plannen heeft met doelman Robin Olsen en Steven N’Zonzi. De Romeinen willen dertig miljoen euro meer verdienen aan uitgaande transfers dan de ruim honderd miljoen euro van afgelopen zomer, waardoor het een negatieve transferbalans tot stand bracht.

Het is niet duidelijk welk prijskaartje Karsdorp om zijn nek gehangen krijgt. Echter, het zal gezien de berichtgeving gaan om een riant bedrag en het is maar de vraag of Feyenoord daar gezien de eigen financiële positie aan wil voldoen. Een langer verblijf bij De Kuip lijkt daarom ver weg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.