Voetbal4u.com

Spanje ‘Ivan Rakitic erkent meerdere aan Frenkie de Jong en vertrekt’

Ivan Rakitic is de huidige situatie bij Barcelona helemaal zat. Sinds de komst van Frenkie de Jong moet hij het doen met een reserverol. Hij wil dan ook in de volgende transferperiode gaan vertrekken.

De Kroaat dacht dit seizoen ‘gewoon’ aanspraak te maken op een basisplaats in Camp Nou. De realiteit is een stuk somberder: coach Ernesto Valverde heeft een duidelijke voorkeur uitgesproken voor Sergio Busquets, Frenkie de Jong en Arthur Melo als middenveld.

In 2018 weigerde Barcelona nog om Rakitic naar Paris Saint-Germain te laten gaan, maar vorig seizoen was het de middenvelder zelf die een transfer afwees. In 2020 lijken beide partijen wel op één lijn te zitten en lijkt een transfer voor iedereen de beste oplossing.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.