Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet een voorbeeld nemen aan Manchester United’

Feyenoord staat op een ontluisterende tiende plaats in de Nederlandse Eredivisie. En dan staat er zondag ook nog de klassieker op het programma tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA.

Kenneth Pérez zegt bij Voetbalpraat dat hij vindt dat de mannen van coach Jaap Stam een voorbeeld moeten nemen aan Manchester United: “Het kwaliteitsverschil tussen Manchester United en Liverpool is enorm, maar ze weten toch met 1-1 gelijk te spelen. Je kunt wel zorgen dat je het compact kunt houden en de linies bij elkaar houdt. Dat kan iedereen, dus Feyenoord ook. Dan moet je zorgen dat je niet al snel over de grens gaat. Die balans moet je zoeken. Dan kun je het heel lang neutraal houden. Het is hopen dat ze enigszins wat kunnen doen voorin. De underdog zijn ze wel.”

De Deen vindt de situatie van Feyenoord wel zorgwekkend: “Ik moet wel zeggen dat het schrikbarend is. Ik heb weken gezegd dat ze geduld op moeten brengen en niet fit zijn, alle verzachtende omstandigheden die je kunt verzinnen. Poh, wat was het slecht. Het was afschuwelijk.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.