Voetbal4u.com

Champions League Kylian Mbappé dan toch aan de aftrap tegen Club Brugge?

Vanavond speelt Paris Saint-Germain in de Champions League tegen Club Brugge. Wellicht speelt sterspeler Kylian Mbappe dan toch mee. Hij worstelt de laatste weken met wat pijntjes.

In zijn persbabbel ter voorbereiding van het Champions League-duel tegen Club Brugge wou PSG-coach Thomas Tuchel evenwel niet al te diep ingaan op de kwaaltjes bij zijn sleutelspelers. “We spreken teveel over de verschillende namen. Dat doe ik niet graag. Onze hele ploeg heeft al getoond dat ze kunnen samenspelen. We staan voor een uitmatch in de Champions League, het moeilijkste wat er is. Daarbovenop spelen we tegen Club Brugge, een uitstekende ploeg. Dat is nu het enige wat telt.”

VANAVOND! BEANTWOORD ZES CHAMPIONS LEAGUE VRAGEN GOED EN MAAK KANS OP 100.000EURO!!

GRATIS DEELNAME!! WAT EEN ACTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

Toch gaf de Duitser nog een kleine update wat Mbappé betreft. De steraanvaller zal dinsdag namelijk al zeker niet de 90 minuten volmaken. “Dat is te vroeg. We gaan bekijken wanneer we hem nodig hebben”, aldus Tuchel, die dus wel niet uitsloot dat Mbappé aan de aftrap staat. “Misschien is dat in het begin van de match, misschien is dat op het einde. Dat zullen we nog zien. Maar ik ben alleszins blij dat Kylian hier is. We hebben hem lang genoeg moeten missen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.