Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mino Raiola gaat Ajax opnieuw enorme tegenvaller bezorgen’

Volgens de Telegraaf is de kans groot dat Ajax deze zomer afscheid gaat nemen van het grote talent Ryan Gravenberch. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

Verweij schrijft via zijn Twitter-kanaal het volgende over de middenvelder: “Gravenberch heeft na dit seizoen nog één jaar contract en Mino Raiola is zijn zaakwaarnemer. Tel maar uit… Gaat op deze manier – denk ik – niet verlengen en dus zal Ajax hem willen verkopen.”

Gravenberch werd lange tijd gezien als een van de grootste talenten van Ajax. In september 2018 werd hij de jongste debutant ooit aan Amsterdamse zijde, maar nadien kwam hij nog maar sporadisch in actie. Nu lijkt de kans dus groot dat hij helemaal niet meer gaat doorbreken als Ajacied.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.