Voetbal4u.com

Champions League ‘Over twee weken wraak nemen op Chelsea’

Gisteren verloor Ajax in eigen huis met 0-1 van Chelsea. Michy Batsyuahi maakte in de slotfase de enige goal van de wedstrijd. Trainer Erik ten Hag toont zich echter niet zo heel ontevreden voor de camera van Ajax TV.

De coach zegt namelijk: “Ik vind dat we uitstekend gespeeld hebben. We stonden goed georganiseerd, speelden echt als een team en hebben Chelsea goed onder druk gezet, waardoor zij niet hun eigen spel konden spelen. Daarentegen moet ik wel zeggen dat we aan de bal weleens beter geweest zijn. Uiteindelijk hebben we niet het resultaat kunnen pakken wat we graag wilden zien. Dit was een wedstrijd zonder veel kansen die in mijn ogen geen winnaar verdiende, maar uiteindelijk waren de eerste twee échte momenten wel voor ons.”

Ten Hag vervolgt zijn relaas: “Dan is het heel zuur dat het doelpunt voor ons niet valt en we uiteindelijk de nederlaag moeten slikken. Dat is echt ontzettend vervelend, maar dat is voetbal. Daar moeten we mee omgaan, het verlies verwerken, de rug rechten en op naar zondag.”

Valencia kan op gelijke hoogte komen met Ajax als het van Lille wint: “We moeten afwachten wat het andere resultaat wordt in onze groep, maar wij leven zoals altijd van wedstrijd tot wedstrijd. Over twee weken moeten we revanche nemen op Stamford Bridge.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.