Voetbal4u.com

Italië Hoopvol Juventus: ‘In het voorjaar moet en zal De Ligt er klaar voor zijn’

Gianluigi Buffon de legendarische keeper van Juventus blijft hoop houden in Matthijs de Ligt. Ondanks een moeizame start verwacht hij dat het wel goedkomt met de mandekker.

Tegen Lecce (1-1) veroorzaakte De Ligt een strafschop na een handsbal en dat was niet de eerste keer. In Italië vraagt men zich af of Juventus er goed aan heeft gedaan om de Nederlander te halen, maar Buffon neemt zijn jonge ploeggenoot in bescherming. “Door de blessure van Chiellini is het sneller gegaan met De Ligt dan we verwacht hadden”, zegt hij in het Italiaanse tv-programma Tiki Taka.

“Ondanks dat hij nu een ongelukkige periode doormaakt, moet en zal hij er in het voorjaar klaar voor zijn”, gaat de 41-jarige doelverdediger verder. “Natuurlijk is het jammer dat Chiellini geblesseerd is geraakt, maar een blessure voor bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo zou veel vervelender zijn geweest.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.