Voetbal4u.com

‘Ajax liep een flinke transferklap op bij Barcelona’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax had deze zomer graag uitgepakt met het binnenhalen van een speler van Barcelona. Zo wilde hij Ricardo Puig op huurbasis overnemen maar dit liep op niets uit. Zodoende ving Ajax net als Real Betis bot bij de technisch vaardige middenvelder, schrijft El Mundo Deportivo.

De twintigjarige Puig, die in april 2019 debuteerde in de hoofdmacht van Barça en daarna nog twee keer binnen de lijnen kwam, geldt als één van de grootste beloftes van de Catalanen en zou liever in Camp Nou blijven om daar voor zijn kans te gaan.

“Mijn enige intentie is om hier te blijven. Bij mijn team en mijn ouders thuis. Ik blijf voor Barça B spelen en zal kansen in de eerste ploeg altijd aanpakken. Want die gaan er zeker nog komen. Ik vertrek dus niet op huurbasis. Mijn vader zei altijd: ‘Het is koud buiten Barcelona, en je kan hier niet vertrekken, voordat ze je er zelf uitschoppen’.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *