Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona maakt zich grote zorgen om Frenkie de Jong’

FC Barcelona haalde gisteren in eigen huis hard uit. Tegen Real Valladolid werd het maar liefst 5-1. Frenkie de Jong stond in de basis maar werd na een uur spelen gewisseld. Hij had last van zijn enkel.

De middenvelder doet het zo goed in het Camp Nou-stadion dat hij niet meer weg te denken is uit de opstelling van oefenmeester Ernesto Valverde. Dat heeft echter een keerzijde, want De Jong krijgt steeds meer last van pijntjes en is eigenlijk toe aan een rustperiode. Wordt hij echter een keertje niet opgesteld, dan beginnen de fans te morren.

Verschillende Spaanse media schrijven vandaag dat er best zorgen bestaan binnen de technische staf van de Catalanen om de fysieke gesteldheid van de man die Ajax 86 miljoen euro opleverde. In de aankomende twee weken speelt Barça tegen Levanta, Slavia Praag, Celta de Vigo en Cartagena en neemt het Nederlands elftal het op tegen Noord-Ierland en Estland. Misschien zou het slim zijn als Valverde zijn spelmaker hier en daar wat rust geeft…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.