Voetbal4u.com

‘Ajax-delegatie zet koers naar UEFA-kantoor en gaat voor vrijspraak’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax wil gaan afdwingen dat de club supporters mag meenemen naar de uitwedstrijd tegen Chelsea. Deze staat volgende week op het programma in de Champions League. Een delegatie gaat bij het UEFA-kantoor vrijspraak af te dwingen.

De club gaat in beroep tegen de volledige uitspraak van de UEFA, zo weet Ajax Life te melden. Dat betekent dat de Amsterdammers niet alleen ageren tegen het verbod op uitfans bij Chelsea, maar ook tegen de voorwaardelijke proeftijd van een jaar en de boete die Ajax zou moeten betalen. De club hoopt dat de Europese voetbalbond de straf verlicht, omdat de Ajacieden het oneens zijn met de straf die is opgelegd.

Ajax hoopt dan ook te kunnen aantonen dat het onschuldig is, of dat de straf op zijn minst buitenproportioneel is. Hierdoor zou het zo kunnen zijn dat er toch nog Ajax-fans naar Londen kunnen, maar uitkomst van het overleg kan ook zijn dat de Amsterdammers geen boete hoeven te betalen of dat de voorwaardelijke straft komt te vervallen. Het is niet duidelijk op welke termijn de UEFA een definitieve beslissing gaat nemen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *