Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi moet de ballen hebben om naar Real Madrid te gaan’

Lionel Messi speelt bij FC Barcelona al jaren de sterren van de hemel. Landgenoot Hugo Gatti is echter van mening dat Messi nog niet tussen de allergrootsten uit de voetbalhistorie geschaard mag worden.

“Het lijkt misschien alsof ik anti-Argentijns ben, maar totdat Messi het doet in de allergrootste wedstrijden zal hij iemand blijven die alleen in zijn eigen stadion kan presteren”, steekt de 75-jarige Gatti, voormalig doelman van onder meer River Plate en Boca Juniors en achttienvoudig international van de Argentijnse nationale ploeg, van wal bij het Spaanse El Chiringuito de Jugones.

“Hij moet de ballen hebben om naar Real Madrid te gaan en het daar allemaal te bewijzen zoals Cristiano Ronaldo heeft gedaan. Anders zal hij gewoon een speler blijven. Cristiano ging naar de beste club van de wereld als uitdaging. Messi speelt in zijn eigen huis, op zijn eigen veld met alle gemakken die daarbij horen”, gaat Gatti verder.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.