Voetbal4u.com

Italië ‘Nieuw drama voor dreigt Matthijs de Ligt bij Juventus’

Juventus speelde gisteren een competitiewedstrijd tegen Genoa en wonnen op de valreep met 2-1. Matthijs de Ligt moest het doen met een plek op de reservebank en het zou zomaar kunnen dat hij zijn plek is kwijtgeraakt aan Daniele Rugani.

Men lijkt niet zo heel veel vertrouwen meer te hebben in De Ligt, want volgens La Gazzetta dello Sport mikt de regerend landskampioen van de Serie A op een grote transfer in de aankomende winterstop.

De roze sportkrant meldt vandaag dat Jérôme Boateng naar Turijn moet komen om de defensieve problemen van oefenmeester Maurizio Sarri op te lossen. De Duitse stopper staat op dit moment nog onder contract bij Bayern München, maar zijn situatie is bekend: eigenlijk heeft hij niet zo heel veel uitzicht meer op speeltijd onder coach Niko Kovac.

Betaalt Juventus daadwerkelijk miljoenen voor Boateng (zijn transferwaarde wordt geschat op 15 miljoen euro), dan krijgt De Ligt er een concurrent bij. Giorgio Chiellini kampt met een zware knieblessure en moet nog maanden herstellen, maar toch is het een teken aan de wand…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.