Voetbal4u.com

Spanje ‘Ernesto Valverde kent Frenkie de Jong nu al bijzondere status toe’

Frenkie de Jong doet het uitstekend bij zijn nieuwe club Barcelona. Hij maakte van de zomer de overstap voor maar liefst 86 miljoen euro vanuit Amsterdam en is al helemaal ingepast in het elftal van trainer Ernesto Valverde. Hij heeft nu zelfs een bijzondere status gekregen.

Valverde kampt al sinds afgelopen zomer met een overvol middenveld. Aan concurrentie is geen gebrek, maar voor de oefenmeester staat één ding wel vast: Sergio Busquets en De Jong zijn zekerheidjes. De Spanjaard zal dat koppel dit seizoen zoveel mogelijk intact houden, zo weet Marca.

De Barcelona-trainer zal de overige middenvelders laten concurreren. Dan gaat het om onder meer Arthur Melo, Ivan Rakitic en Arturo Vidal. De twee laatstgenoemde spelers overwegen reeds om in januari een transfer te maken vanwege de geringe speeltijd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.