Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel zorgt voor verbazing met PSV-opstelling tegen Willem II’

Gisteren kreeg PSV nog een flink pak slaag tegen LASK Linz in de Europa League en zondag staat het treffen tegen Willem II op het programma. De supporters van de Eindhovenaren schreeuwen om veranderingen maar Van Bommel lijkt daar niet naar te gaan luisteren.

Het Algemeen Dagblad verwacht na de zeperd in Oostenrijk maar één wijziging: Timo Baumgartl zal het centrale duo vormen met Nick Viergever, waardoor Daniel Schwaab weer terugkeert naar de bank. Vooral defensief zakte de ploeg van Van Bommel in Linz volledig door het ijs.

Van Bommel lijkt de bekritiseerde ploeg verder intact te houden, dus ook mét Jeroen Zoet onder de lat. Door het ontbreken van Donyell Malen en Steven Bergwijn worden Ritsu Doan, Cody Gakpo en Bruma weer voorin verwacht.

De vermoedelijke PSV-opstelling: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Rosario, Ihattaren, Gutiérrez; Doan, Gakpo, Bruma.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.