Voetbal4u.com

Eredivisie Frenkie de Jong hoopt Ajax in de Champions League te ontlopen

Frenkie de Jong heeft voorlopig nog weinig trek in een ontmoeting met Ajax in de Champions League. Hij ziet de Amsterdammers als één van de betere teams die uitkomt in de comeptitie en hoopt het daarom nog even uit te kunnen stellen.

“Ik hoop dat zo lang mogelijk uit te stellen”, vertelt de Oranje-international, die indien mogelijk zijn oude club blijft volgen, in gesprek met VTBL. “Ajax is een goede ploeg, een van de betere in deze competitie. Die hoop je zo lang als mogelijk te ontwijken.”

De Jong ziet zichzelf allerminst als ‘wereldster’. “Het voelt niet heel anders dan bij Ajax, eerlijk gezegd. Ik probeer bij Barcelona hetzelfde te doen als bij Ajax. Hopelijk zelfs een beetje beter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.