Voetbal4u.com

Spanje Komst van Frenkie de Jong doet speler pijn: ‘De bal is van me afgepakt’

Frenkie de Jong heeft zich deze zomer razendsnel aangepast bij zijn nieuwe club Barcelona en heeft zich al omhooggewerkt als vaste basisspeler. Dit is ten koste gegaan van Ivan Rakitic. Hij zit nu veelal op de reservebank.

In een gesprek met Movistar klapt uit de school. “Ik voel me erg verdrietig, want ze hebben de bal van me afgenomen. Ik kan alleen genieten als ik zelf speel. Ik ben 31, nog geen 38, en voel me op mijn best.”

“Ik voel me zoals mijn dochter zich zou voelen als je haar speelgoed afpakt. Ik ben heel verdrietig”, treurt een openhartige Rakitic, die al wordt gelinkt aan een transfer naar Italië komende winter. “Ik begrijp en respecteer de beslissingen van de coach, maar ik denk dat ik veel heb gegeven tijdens mijn vijf jaar bij de club..”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.