Voetbal4u.com

Spanje ‘Barca-middenvelder wil nadenken over vertrek naar Ajax’

Afgelopen zomer wilde Ajax Riqui Puig op huurbasis overnemen van FC Barcelona maar de speler zelf wilde voor zijn kans gaan bij de Catalaanse grootmacht. Nu in januari zijn de kaarten anders geschud en wil de middenvelder nadenken over een tijdelijk vertrek. Dit weet het medium SPORT te melden.

Puig besloot in eerder stadium keihard ‘nee’ te zeggen tegen een verhuurperiode. Ajax werd afgewezen, maar ook clubs als Real Betis, SD Eibar, Real Zaragoza en zelfs Al-Sadd kregen slecht nieuws te horen. Sindsdien bleef de middenvelder echter vooral in de B-ploeg van Barcelona actief.

Puig weet dat hij als twintigjarige ritme nodig heeft. Om die reden wil hij nu toch nadenken over een eventuele huurtransfer, al dan niet naar Ajax. Overigens kan het zijn dat Barcelona die toestemming juist weer intrekt indien Carles Aleña voor een andere oplossing kiest en Ivan Rakitic eveneens eieren voor zijn geld kiest. In dat geval wil Puig tóch weer de concurrentiestrijd aangaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.