Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong eist niet één maar direct drie slachtoffers’

Sinds zijn komst van Ajax heeft Frenkie de Jong zich opgewerkt als vaste basisspeler bij FC Barcelona. Het gevolg is dat verschillende voetballers daar onder te lijden hebben.

Allereerst komt Ivan Rakitic vrijwel nooit maar aan de bak in het Camp Nou-stadion en volgens het dagblad Sport mag de Kroaat dan ook vertrekken uit Catalonië. Naar verluidt is er al een bod van 15 miljoen euro op hem uitgebracht door een club uit de Premier League, maar de hoge heren van Barça willen minstens 35 miljoen euro voor hem incasseren. Ook Juventus en Internazionale zouden aangegeven hebben binnenkort met een mooie aanbieding te komen, evenals Atlético Madrid.

Ook de talenten van La Masia weten waar ze aan toe zijn: De Jong, Arthur en Sergio Busquets zijn onaantastbaar en dat betekent weinig uitzicht op speeltijd. Carles Aleñá en Riqui Puig zouden inmiddels besloten hebben om verder te kijken, maar omdat de twee Spanjaarden behoorlijk wat groeipotentie vertegenwoordigen mogen ze alleen maar verhuurd worden. Er is al behoorlijk veel interesse.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.