Voetbal4u.com

Engeland ‘Pochettino ontslagen bij Spurs, uitstekend nieuws voor Ajax’

Tottenham Hotspur heeft trainer Mauricio Pochettino ontslagen. Zijn opvolger is inmiddels al bekend. Jose Mourinho zal hem gaan opvolgen. De verwachting is niet dat de Argentijnse trainer lang zonder werk zal zitten.

BILD weet namelijk te melden dat Bayern München wel oren heeft naar een samenwerking met Pochettino. Sterker nog: hij zou nu de absolute topkandidaat zijn om trainer te worden van de Zuid-Duitse grootmacht. Bayern heeft met Hansi Flick een interim-trainer die in ieder geval tot de winterstop voor de groep staat en BILD stelt dat Pochettino het stokje dan wel eens zou kunnen gaan overnemen. In dat geval wacht Bayern dus niet tot komende zomer en vallen namen als Erik ten Hag en Pep Guardiola af.

Joshua Kimmich, rechtsback van Bayern München, is in ieder geval zeer positief over Pochettino. In BILD zegt hij: “Ik weet niet of hij voor ons in aanmerking komt”, begint de verdediger. “Maar hij heeft het al jaren heel goed gedaan bij Tottenham. Ze hebben de afgelopen jaren een enorme consistentie getoond en zijn altijd toonaangevend geweest, met als hoogtepunt de Champions League-finale. Hij is zonder twijfel een topcoach.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.