Voetbal4u.com

Italië ‘AC Milan op de tribune voor Myron Boadu’

Volgens het Italiaanse medium Calciomercato wordt Myron Boadu gevolgd door AC Milan. Ze zouden zelfs al een paar keer op de tribune hebben gezeten voor de spits van AZ.

Ook zou er een scout naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland zijn gestuurd. In die wedstrijd bleef hij negentig minuten op de bank, maar tegen Estland viel de spits in en scoorde hij meteen als debutant.

AC Milan heeft besloten om de interesse voort te zetten. Op dit moment lijkt de Italiaanse club nog geen bod voor te bereiden, maar men zou wel interesse blijven inwinnen met de intentie om anderen kapers af te houden. AZ zal dat juist wél wensen als Boadu dan toch vertrekt na dit seizoen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.