Voetbal4u.com

Engeland BREAKING: Arsenal ontslaat trainer Unai Emery

Arsenal heeft na de dramatische 1-2 nederlaag tegen Eintracht Frankfurt haar trainer Unai Emery op straat gezet. Eerder werd al de trainer van Tottenham Hotspur ontslagen.

Clubeigenaar Josh Kroenke reageert op de clubwebsite door zijn dank uit te spreken naar Emery en zijn assistenten. “We wensen hun niets anders dan veel succes in de toekomst.” Bij Arsenal zal Freddie Ljunberg voorlopig de honneurs waar gaan nemen als interim-trainer.

De in Spanje geboren Emery was eerder al trainer van onder meer Paris Saint-Germain, Sevilla, Spartak Moskou en Valencia. Hij trad op 1 juli 2018 in dienst bij Arsenal, maar nu Arsenal achtste staat in de Premier League, én in de Europa League een modderfiguur sloeg is de maat vol.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.