Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en PSV strijden om de handtekening van Angelino’

Ajax en PSV hebben interesse om Manchester City-back Angelino te contracteren. Hij werd afgelopen zomer nog van PSV overgenomen zijn maar nu alweer aangeboden zijn bij Ajax. Dit weet de Telegraaf te melden.

De interesse van PSV is logisch aangezien de aangetrokken vervangers van Angelino, Toni Lato (huur) en Olivier Boscagli (koop), absoluut niet voldoen. Lato zal normaliter in de winterstop terugkeren, terwijl Michel Sadílek de positie voorlopig invult onder Mark van Bommel. De van origine middenvelder komt amper tot zijn recht op die po

Angelo werd door Manchester City teruggehaald voor twaalf miljoen euro, maar gebruikt hem weinig. Wel was er afgelopen zomer veel interesse, voor clubs die naar verluidt soms wel twintig miljoen euro wilden neerleggen. Met Nicolas Tagliafico heeft Ajax een uitstekende linksback, maar de alternatieven zijn veelal basisspeler in het eerste team. Lisandro Martínez werd in eerste instantie gehaald als linksback, maar maakt een goede indruk op het middenveld. Daley Blind kan ook op die positie uit de voeten, maar is onmisbaar centraal in de verdediging van de Amsterdammers.

Angelino was eerder ook actief bij Manchester City, dat hem via verhuurbeurten aan New York City, Mallorca en NAC Breda, waar hij een erg goede indruk maakt. Zodoende werd hij opgepikt door PSV, waar hij één seizoen indruk maakte, waardoor The Citizens de optie in het contract om hem terug te kopen, lichtte.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.