Voetbal4u.com

Spanje ‘Barca-transfer op handen om superduo met Frenkie de Jong te creëren’

FC Barcelona haalde van de zomer voor 86 miljoen euro Frenkie de Jong binnen en ze zien nu de mogelijkheid om een superduo met hem te gaan creeren.

BILD schreef eerder deze week dat Thiago een beetje Bundesliga-moe begint te raken. Hij zou graag terug willen keren naar zijn thuisland en de Primera División, dus een simpel optelsommetje is snel gemaakt. Toch zijn er nog wel een aantal hordes te nemen.

De middenvelder heeft immers nog een contract tot medio 2021 in de Allianz Arena en dus is er geen noodzaak voor Der Rekordmeister om hem te verkopen. Bayern kan vragen wat het wil en zet vooralsnog in op een enorm transferbedrag. Het is de grote vraag of Barça hier gehoor aan wil geven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.