Voetbal4u.com

‘Iedereen schrok ontzettend na neergaan van Daley Blind’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

In het duel met Valencia ging Daley Blind vanuit het niets naar de grond. De schrik was groot bij de Amsterdammers. “Dinsdag dachten we allemaal gelijk aan wat er met Abdelhak Nouri is gebeurd. Dan slaat de schrik je om het hart. Ik dacht dat ze hem er meteen uit zouden halen, dat is niet gebeurd. Hij heeft ook getraind en is zondag pas uit de opstelling gehaald door Ten Hag”, reageert commentator Frank Snoeks in de NOS Voetbalpodcast.

“Je weet in ieder geval dat Ajax in dit soort situaties super voorzichtig is, dat lijkt me ook niet meer dan normaal”, reageert Jeroen Elshoff. Jan Roelfs denkt dat ‘Blind er sowieso al wel aan toe was om even te rusten’, nu hij tot de winter niet meer zal spelen. “Hij was toe aan een lange break, en dat geldt voor heel veel Ajacieden.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *