Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax doet miskoop voor een fooi de deur uit’

Ajax is van plan om Luis Manuel Orejuela deze winter definitief van de hand te doen. De speler wordt nu al verhuurd door de Amsterdammers aan het Braziliaanse Cruzeiro. Die hebben een optie tot koop op hem bedongen. Volgens de Braziliaanse media wil men niets liever dan die lichten, maar de genoemde club zit in de financiële problemen en er moet dus eerst geld vrijgemaakt worden.

Naar verluidt beschikt Ajax over vijftig procent van zijn transferrechten en vraagt directeur voetbalzaken Marc Overmars een vast bedrag van 1,5 miljoen euro voor de handtekening van de back. De Amsterdammers hebben zich al neergelegd bij het feit dat het aankoopbedrag niet terugverdiend zal worden…

Een paar jaar geleden werd Orejuela voor bijna 4 miljoen euro op de kop getikt bij Deportivo Cali, maar het lukte de Colombiaan eigenlijk nooit om het eerste van de Eredivisie-topclub te halen. Overigens wil ook Flamengo de vleugelverdediger hebben en die club kan wél 1,5 miljoen euro missen. Orejuela zal sowieso verkocht worden in de winterstop.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.