Voetbal4u.com

‘Ajax wil 15 miljoen betalen voor Kroatische middenvelder Nikola Moro’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax heeft haar pijlen gericht op een Kroatische middenvelder. Het gaat om Nikola Moro die in eigen land speelt voor Dinamo Zagreb. Eerder waren de Amsterdammers al geinteresseerd in Dani Olmo die zijn ploeggenoot is.

De 21-jarige Kroaat is een vaste basisspeler bij Dinamo en moet zo’n vijftien miljoen euro kosten. Het medium meldt dat ook AS Monaco hengelt naar zijn diensten. Een transfer naar Amsterdam of het vorstendom is naar verluidt nog niet nabij, maar de interesse lijkt er wel degelijk te zijn.

Moro maakt al sinds 2015 deel uit van de hoofdmacht van Dinamo Zagreb. Hij vertegenwoordigde Kroatië in diverse jeugdelftallen, maar heeft zijn debuut in de nationale ploeg nog niet gemaakt.

In het huidige seizoen kwam Moro veertien duels in actie in de competitie. Hierin kwam hij tweemaal tot scoren. In de Champions League-campagne zag de ploeg overwintering in het miljardenbal misgaan op de laatste speeldag van de poule. Na de 1-4 nederlaag tegen Manchester City kwam Atalanta Bergamo langszij en eindigde als tweede in de poule.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *