Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord raakt spits van 17 miljoen aan de straatstenen niet meer kwijt’

Vorig jaar januari had Feyenoord de kans om Nicolai Jorgensen voor maar liefst 17 miljoen euro te verkopen. De Rotterdammers wilden meer voor hem en transfer ging uiteindelijk niet door. Na die tijd zette het verval in bij de Deense spits.

Wim Kieft zag de aanvaller in het bekerduel met SC Cambuur andermaal falen. In Veronica Inside stelt hij: “Die moest die bal gewoon maken, maar die denkt alleen maar: ‘Als ik hem maar niet mis’. Als het er één inschiet, is hij er waarschijnlijk doorheen. Het klassieker verhaal. Hij zit bij Rob (Jansen, zaakwaarnemer, red.), maar die kan ook niet iemand wegbrengen die niet scoort.”

Daarentegen is Kieft wel lyrisch over Steven Berghuis, die als een van de weinigen indruk maakte in Leeuwarden. “Wat een geweldige goal van die Steven Berghuis”, stelt de voetbalanalist. “Je weet wat hij gaat doen. Hij kreeg niet veel ruimte. Om hem zo te nemen moet je wel heel veel gevoel hebben. En daarvoor gaf hij ook een fantastisch bal aan Jörgensen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.