Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag zorgt vanmiddag voor grote verrassing met opstelling Ajax

Ajax speelt vanmiddag haar laatste wedstrijd voor de winterstop. Tegenstander in eigen huis is ADO Den Haag. Ajax-trainer Erik ten Hag zal gaan aantreden met een opvallende basiself. Hij kiest onder meer namelijk voor Jurgen Ekkelenkamp, Lassina Traoré en Ryan Gravenberch in zijn basisopstelling.

De verdediging van de Amsterdammers ziet er nog wel betrekkelijk logisch uit, met Noussair Mazraoui op rechts, Joël Veltman en Lisandro Martínez in het centrum en Nicolás Tagliafico op linksback. Op het middenveld zien we echter twee nieuwe gezichten: Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch krijgen de voorkeur boven miljoenenaankopen als Edson Álvarez en Razvan Marin. Ook in de voorhoede een verrassing: Lassina Traoré begint in de punt van de aanval en Klaas-Jan Huntelaar zit op de bank.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.