Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet vrezen voor winters miljoenenbod vanuit Italie’

AS Roma zou zich deze winter willen melden bij Ajax voor één van haar spelers. Volgens het medium Corriere dello Sport hebben de Romeinen hun vizier gericht op verdediger Joel Veltman.

Veltman is relatief goedkoop op te halen bij Ajax. De verdediger verlengde zijn contract afgelopen zomer weliswaar tot medio 2021, maar weet dat de clubleiding in principe na dit seizoen meewerkt aan een transfer naar het buitenland. AS Roma wil dat vertrek al in januari forceren.

Het is onwaarschijnlijk dat AS Roma al in januari permissie krijgt om Veltman op te halen. Daley Blind is de komende maanden naar alle waarschijnlijkheid ook al niet inzetbaar door een ontstoken hartspier.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *