Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat eist verbetering van Feyenoorder in gesprek’

Feyenoord wist gisteren op knappe wijze met 1-2 te winnen van FC Utrecht. Dick Advocaat heeft de ploeg redelijk op de rails gekregen maar toch is de spitspositie nog een probleem. Helemaal omdat Nicolai Jorgensen al tijden onder de maat presteert.

De Telegraaf schrijft vandaag: “Met enkele investeringen in de winterse transferperiode kan Advocaat het elftal verder versterken. De komst van een extra spits is een forse eis. Nicolai Jörgensen werd tegen FC Utrecht na een uur naar de kant gehaald. Advocaat heeft hem verteld dat zijn spel moet verbeteren en dat zijn doelpuntenproductie omhoog moet. De teller staat op twee treffers in twaalf duels. Voor een deel is dat te wijten aan blessures en een gebrek aan fitheid.”

De krant vervolgt: “De drie middenvelders achter hem zijn Jörgensen al voorbijgestreefd. Bij de piepjonge Kökcü moest Advocaat de druk weliswaar even opvoeren, maar nu heeft hij er wel drie in het net liggen. Datzelfde aantal heeft Leroy Fer en Jens Toornstra tekende in de Galgenwaard voor zijn vijfde goal van de eerste competitiehelft.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.