Voetbal4u.com

Italië Cristiano Ronaldo maakt mooi compliment aan Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt heeft een mooi compliment ontvangen van zijn ploegmakker Cristiano Ronaldo. De Portugese superster vindt hem namelijk één van de bester verdedigers van de Serie A.

“De hardste verdedigers zijn diegene met wie ik elke dag train. Bonucci, Chiellini en De Ligt. Eerder had ik alleen Chielini gezegd, maar ik kan ze nu alle drie noemen, omdat ik elke dag met ze train en ze elke dag zie”, vertelt de Portugees aan DAZN. Opvallend genoeg noemt hij Merih Demiral niet, ondanks dat hij de oud-Ajacied recentelijk uit de basis speelde.

Ronaldo kiest iemand anders als beste speler van de Serie A. “Ik ben daartoe verkozen, dus voorlopig ben ik het”, lacht de Portugees. “Ik ben de spelers uit de Serie A dankbaar dat ze mij hebben gekozen. Al zijn er natuurlijk nog veel meer goede voetballers.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.