Voetbal4u.com

Italië ‘Droomtransfer lonkt voor Lasse Schöne’

Genoa heeft besloten om trainer Thiago Motta nog niet te ontslaan maar de kans te geven om na de winterstop met een vernieuwde selectie te gaan werken. Dit betekend slecht nieuws voor Lasse Schone. Hij zou op het lijstje staan met spelers die mogen vertrekken. De Deen begon uitstekend in Italië, maar zakte daarna ver terug en lijkt nu dus al op weg naar de uitgang.

Vervolgens gingen de Ajax-fans los omdat zij de populaire maestro graag terug willen zien keren in Amsterdam, maar volgens Italiaanse media is SSC Napoli er als de kippen bij om Schöne op te pikken in Genoa. Zo zou een treurig einde bij zijn huidige club dus zomaar juist een schitterende stap omhoog kunnen gaan betekenen in Italië. De nieuwe trainer in Napels, Gennarro Gattuso, zou alvast erg gecharmeerd zijn van Schöne.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.