Voetbal4u.com

Spanje ‘Cristiano Ronaldo overweegt zeer opvallende carriereswitch’

Cristiano Ronaldo is met zijn 34 jaar bezig aan de nadagen van zijn voetbalcarriere. De Portugese superster weet al wat hij na zijn carriere gaat doen.

Dat moment komt zodra zijn lichaam niet meer wil. “Ik heb nog geen slecht seizoen gespeeld, omdat ik altijd nieuwe uitdagingen aan wil gaan. Ik heb altijd met de intentie gespeeld om te winnen. Het wordt tijd om te stoppen wanneer mijn lichaam op het veld niet meer op de juiste manier reageert. Een paar jaar geleden stopten spelers op hun dertigste of 32e, maar nu zie je nog steeds spelers die veertig zijn.”

Ondertussen droomt Ronaldo stiekem al van een carrière als.. acteur! “Als ik stop wil ik graag doorgaan met mijn studie. Ik besteed veel aandacht aan studeren, omdat ik door wat ik heb geleerd nog geen antwoord kan geven op de vragen die ik heb. Ik zou ook graag in een film willen spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.