Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt-strategie levert Juventus nóg een megatransfer op’

Afgelopen zomer maakte Matthijs de Ligt de overstap van Ajax naar Juventus. Dit lukte de Oude Dame mede door het inzetten van sterspeler Cristiano Ronaldo. Nu wil de Italiaanse grootmacht hetzelfde kunstje gaan herhalen. Maar nu met Red Bull Salzburg-spits Erling Haaland.

Erling Haaland van Red Bull Salzburg zou namelijk eveneens gekozen hebben voor een transfer naar het Allianz Stadium. Borussia Dortmund, RB Leipzig en Manchester United zouden het nakijken hebben.

Naar verluidt gaat het Noorse supertalent maar liefst 8 miljoen euro per jaar verdienen in Turijn, wat hem over de streep getrokken heeft. Daarbij komt ook nog eens dat de spits zich laat vertegenwoordigen door Mino Raiola, die eveneens de zaken van De Ligt behartigt en een goede band onderhoudt met de hoge heren van Juventus.

Het is wel zéér de vraag hoeveel speeltijd De Oude Dame Haaland precies kan bieden. Oefenmeester Maurizio Sarri beschikt namelijk ook al over de bovengenoemde Ronaldo, Paulo Dybala en Gonzalo Higuaín. En de international van Noorwegen liet een tijdje geleden nog weten dat speelminuten maken voor hem het belangrijkst was…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.