Voetbal4u.com

Italië ‘Drama dreigt voor Hirving Lozano bij Napoli’

Afgelopen zomer verruilde Hirving Lozano PSV voor het Italiaanse Napoli. Ze betaalden maar liefst 36 miljoen euro voor de kleine Mexicaan. Een succes werd het tot op heden niet.

De inmiddels ontslagen oefenmeester Carlo Ancelotti zag de vleugelspits slechts als een invaller voor spelers als Dries Mertens en José Calléjon, en ook zijn vervanger Gennaro Gattuso lijkt de voormalige Eredivisie-smaakmaker te zien als iemand die een wedstrijd open kan breken… vanaf de bank.

Er gaan nu zelfs geluiden dat de clubleiding van Napoli de buitenspeler al weer weg wil sturen. Zijn situatie is echter hetzelfde als die van Lasse Schöne (Genoa). Omdat hij aan het begin van het huidige seizoen een aantal wedstrijden voor PSV speelde, mag hij niet meer voor een andere club uitkomen.

Naar verluidt hoopt het Spaanse Celta de Vigo op een samenwerking, maar Lozano zal dus sowieso niet in de winterstop naar de Primera División verhuizen. Pas in de zomer van 2020 kunnen er spijkers met koppen geslagen worden wat betreft zijn transfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.