Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus en Raiola willen Ajax ontdoen van absolute parel’

Afgelopen zomer verruilde Matthijs de Ligt Ajax voor Juventus. Er werd een transfersom van 75 miljoen euro overgemaakt. Nu wil De Oude Dame weer toeslaan in Amsterdam maar nu voor jongeling Ryan Gravenberch. Hij heeft nog maar een contract tot medio 2021 in de Johan Cruijff ArenA.

De situatie begint zo langzamerhand een beetje nijpend te worden, want in de aankomende zomer zou het ‘verlengen of vertrekken’ kunnen worden, als de middenvelder zijn laatste contractjaar in gaat. Volgens Calciomercato hoopt Juventus hiervan te profiteren, en het is niet geheel uitgesloten dat De Oude Dame hier hulp bij krijgt van Raiola. Er zouden zelfs al gesprekken gevoerd zijn met de beruchte spelersmakelaar.

Zelf liet Gravenberch een tijdje geleden nog weten: “Ik speel al zo lang voor Ajax, ik ben een kind van de club, dus over verlenging maak ik me geen zorgen. Ajax is altijd goed voor me geweest, dus straks verlengen is, denk ik, de meest reële optie. Ik wil eerst vast in het eerste van Ajax spelen en dwingend zijn in de wedstrijden.” Het is echter de vraag wat er gaat gebeuren als het grote geld om de hoek komt kijken…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.