Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marokkaanse bond woedend vanwege Mo Ihattaren-nieuws’

De nationale voetbalbond van Marokko ontkend dat het druk heeft uitgevoerd bij de keuze van Mohamed Ihattaren. De jonge begaafde middenvelder koos uiteindelijk voor Oranje.

“Alles wat de speler verklaarde over de vermeende druk die de Koninklijke Marokkaanse voetbalbond na de dood van zijn vader zou hebben uitgeoefend is volkomen ongegrond”, zo zou de voetbalbond hebben laten weten aan het Marokkaanse Al Akhbar, geciteerd door het Nederlandstalige Bladna.

De familie van Ihattaren zou zélf met de voetbalbond contact hebben gezocht voor de repatriëring van diens vader. Volgens de bond was de aanwezigheid van bondsvoorzitter Fouzi Lekjaa evenmin een pressiemiddel: hij was toevallig in Oujda en zou vervolgens hebben besloten om de begrafenis in Al Hoceima bij te wonen

De voetbalbond besluit: “We dagen de familie Ihattaren uit om opnames of berichten van Fouzi Lekjaa te tonen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.