Voetbal4u.com

Eredivisie Onderschatte Wesley Sneijder: ‘Er gaat nooit meer iemand komen met 134 interlands’

Kees Jansma werkte als perschef van het Nederlands Elftal jarenlang samen met Wesley Sneijder. In een gesprek met de NOS haalt hij herinneringen op uit die periode.

“Het is een leuk baasje. Een intelligente man met veel kanten”, begint Jansma zijn verhaal. “Sentimenteel, avontuurlijk, ongelukkig, ongeduldig, ongedurig. Het zit allemaal in Wesley Sneijder. Hij is ‘s ochtends altijd om zeven uur, half acht klaarwakker. Dan zei ik dat hij eens wat langer moest blijven liggen, maar dat gaat bij hem gewoon niet. Hij is altijd bezig met iets. Er zit nooit rust in dat lijfje.”

Jansma vindt dat Sneijder nog wel eens onderschat werd. “Dat komt ook omdat hij veel in de boulevardpers is geweest en dat leidt af. Er gaat nooit meer iemand tot 134 interlands komen”, zo klinkt het stellig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.