Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo wil in de zomer nog één keer een knaltransfer maken’

Cristiano Ronaldo is bij Juventus mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen. Zijn zaakwaarnemer Pedro Mendes gaat hem mogelijk een laatste toptransfer bezorgen.

Ronaldo verruilde Real Madrid anderhalf jaar geleden voor Juventus, maar dat is vooralsnog geen hemelse combinatie gebleken. Ondanks zijn belangrijke doelpunten is er zelfs sprake van enige scepsis. Don Balón linkte hem daarom al aan Atlético Madrid, maar dat medium moeten we met een korreltje zout nemen. De Corriere dello Sport, een geloofwaardiger medium, voorziet echter een andere transfer.

Het Italiaanse medium linkt Ronaldo aan Paris Saint-Germain. Op dit moment zou Juventus niet mee willen werken aan dat plan, maar de steraanvaller zou nog graag één grote transfer willen maken voordat hij met pensioen gaat. Zijn contract in Turijn loopt nog door tot medio 2022 en dus is het aan Juventus om te bepalen in hoeverre dit nog een realistisch scenario is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.