Voetbal4u.com

Engeland ‘Nathan Aké kan Ajax een ontzettend fraaie transferdeal opleveren’

Tottenham Hotspur is geinteresseerd in de centrale verdediger Nathan Aké. Hij staat momenteel onder contract bij Bournemouth en staat hoog aangeschreven in de Engelse competitie.

Het is dan ook niet voor niets dat José Mourinho in de Nederlander een ideale versterking ziet bij zijn Tottenham Hotspur. Aké zou de topkandidaat zijn om volgend jaar een duo te vormen met Toby Alderweireld.

En dat kan dan weer een opsteker voor Ajax betekenen: de komst van Aké betekent namelijk het einde van Jan Vertonghen bij de Spurs. Het contract van de Belg loopt af en verlenging lijkt, al helemaal als Aké komt, onwaarschijnlijk. In dat geval zou een terugkeer in Amsterdam zeker tot de mogelijkheden behoren voor Super Jan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.