Voetbal4u.com

Italië ‘Zlatan Ibrahimovic hengelt miljoenen binnen met Milan-deal’

Zlatan Ibrahimovic tekende onlangs een contract bij AC Milan. In zes maanden tijd kan hij daar 3,5 miljoen euro verdienen. En met de nodige bonussen kan dit bedrag nog veel hoger gaan uitvallen.

Volgens SportItalia gaat het om een half miljoen euro aan bonussen. Mocht Ibrahimovic vijftig procent van de wedstrijden spelen, dan gaat hij automatisch een nieuw contract tegemoet. Dat contract is nóg lucratiever: een jaarsalaris van zes miljoen euro plus vier miljoen euro aan bonussen in het nieuwe seizoen.

Ibrahimovic moet zichzelf terugverdienen, zo meent AC Milan. De Zweed is marketingtechnisch bijzonder interessant en dus verwacht de Italiaanse club miljoenen op te strijken aan nieuwe deals. Daarnaast moet hij de club weer terugbrengen naar de bovenste regionen van de Serie A.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.