Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo gaat een opvallende keuze maken’

Volgens The Daily Mail wil Juventus het contract van sterspeler Cristiano Ronaldo openbreken en gaan verlengen tot medio 2023. Dit betekend dat hij dan tot zijn 38ste onder contract staat bij ‘De Oude Dame’.

Verwacht wordt dat Cristiano Ronaldo rond de lente zijn contract gaat verlengen. Dit spreekt de geruchten van afgelopen tijd tegen. Diverse media kwam namelijk met het gerucht dat Ronaldo ontevreden zou zijn en het liefste zou willen vertrekken.

Corriere dello Sport meldt dat Ronaldo er zelf ook in gelooft dat hij, ondanks zijn leeftijd, nog van waarde kan zijn voor Juventus. De superster zal al hebben gesproken met zijn zaakwaarnemer, Jorge Mendes, over deze contractverlenging. Mocht hij bijtekenen, dan gaat de aanvaller een slordige 30 miljoen euro per jaar verdienen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.