Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Woedende oud-PSV’er bereikt akkoord met nieuwe club’

Oud PSV-verdediger Marcelo is wel klaar met de fans van Olympique Lyon. Hij botste onlangs met de aanhang Waar Mempis Depay het nog voor hem op nam.

Hij hoopt zijn carrière spoedig voort te zetten bij Fenerbahçe. De geroutineerde verdediger, die eerder voor rivaal Besiktas speelde, zag onlangs een bod van een miljoen euro afgewezen worden. Volgens Sporx heeft de club uit Istanbul dat bod inmiddels verdubbeld naar twee miljoen euro.

Lyon is niet direct enthousiast en hoopt naar verluidt minimaal 3,5 miljoen euro te verdienen. Echter, de Franse club realiseert zich ook dat Marcelo zelf dolgraag naar Fenerbahçe wil vertrekken en zelf al persoonlijk akkoord is. Gezien de onrust rond zijn persoon zal Lyon zich mogelijk alsnog soepel opstellen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.