Voetbal4u.com

Spanje Zaakwaarnemer kraakt Barcelona: ‘Ze gaven Matthijs de Ligt de verkeerde redeneringen’

Matthijs de Ligt koos afgelopen zomer voor een avontuur bij Juventus. Barcelona wilde hem ook hebben maar grepen dus mis. Zaakwaarnemer Mino Raiola weet wel waar het op stuk liep.

“Volgens veel Nederlanders is Barcelona geen buitenlandse club”, lacht de zaakwaarnemer tegenover Voetbal International. “Het is een Nederlandse club, daar moet Matthijs dus heen en gebeurt dat niet, dan is dat haast een soort heiligschennis.”

“Barcelona dacht: Dit is kaassie… Matthijs komt van Ajax, Frenkie gaat naar ons, dus komt hij ook. De redeneringen die ze gaven aan Matthijs om te komen, waren de verkeerde”, aldus Raiola. “Hij is niet zomaar een speler. En denk je dat de invloedrijke Gerard Piqué zomaar een stapje opzij had gezet?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.