Voetbal4u.com

Frankrijk Franse spits (23) komt om het leven bij auto-ongeluk

Vreselijk nieuws vanuit Frankrijk. Guingamp-spits Nathael Julan vrijdag op 23-jarige leeftijd is omgekomen bij een auto-ongeluk nadat hij vertrok bij het trainingscomplex.

Het ongeluk vond vrijdagmiddag plaats in Frankrijk, meldt Guingamp. ‘Op deze tragische dag komen alle mensen die de club een warm hart toedragen samen om hun condoleances te betuigen aan de familie van Nathael’, schrijft de club. Guingamp zou zaterdag een oefenwedstrijd spelen tegen Concarneau, maar dat duel is afgelast.

Julan kwam dit seizoen negentien minuten in actie in de Ligue 2. Eerder speelde hij voor Valenciennes en Le Havre. Vanuit heel Frankrijk zijn er via social media vrijdag steunbetuigingen aan de familie van Julan en de club gedeeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.