Voetbal4u.com

Eredivisie Jens Toornstra doet opvallende onthulling over Jaap Stam

Na een dramatische periode van resultaten gooide Jaap Stam onlangs de handdoek in de ring bij Feyenoord. Een beslissing waar de spelers in ieder geval niet achter stonden. Dit zegt Jens Toornstra in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

Hij onthult namelijk: “Ik heb Jaap Stam een berichtje gestuurd toen hij was opgestapt. Ik liet hem weten dat hij wat mij betreft helemaal niet had hoeven te vertrekken. Dat was persoonlijk, maar ook in de spelersgroep proefde je het vertrouwen in zijn manier van werken. Ik vond dat we vooral zelf in de spiegel moesten kijken. We hebben zelf heel veel fouten gemaakt.”

Dick Advocaat heeft het duidelijk beter voor elkaar in De Kuip: “Hij bewaart een bepaalde afstand tot de spelers. En volgens mij werkt dat goed bij ons. Advocaat is een heel andere trainer dan Stam. Hij heeft heel andere inzichten. Daar moet je als speler even aan wennen. Maar het gaat beter met Feyenoord. Qua resultaten en qua spel.”

Toch is het nog steeds wisselvallig wat Feyenoord laat zien: “Zelfs in één wedstrijd toonden we dit seizoen soms twee totaal verschillende gezichten. Maar ook het verschil tussen wedstrijden was nog te groot. Dat is al langer het geval. Ik zeg zelf al jaren in interviews dat we ermee bezig zijn, maar dat is blijkbaar iets van de lange adem. We moeten bij Feyenoord een speelstijl ontwikkelen die ons minder wisselvallig maakt. Dáár ligt de uitdaging voor ons.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.