Voetbal4u.com

Eredivisie Zlatan ging op de vuist in Ajax-kleedkamer: ‘Duwde me weg als een papiertje’

Deze week tekende Zlatan Ibrahimovic op zijn 38ste een contract bij AC Milan. In het verleden speelde hij voor Ajax. En daar ging het er weleens heet aan toe. Oud-ploeggenoot Wamberto koestert bijzondere herinneringen aan de Zweed.

Een slaande ruzie met Mido bij Ajax, bijvoorbeeld. “Zij waren echt hele goede spelers, maar ze speelden de bal niet naar elkaar. Het was een gevecht tussen die twee, want ze wilden allebei topscorer worden. Dat liep een keer uit de hand. Ze begonnen elkaar te slaan. Toen gooide de één (Mido) een schaar naar de ander (Ibrahimovic).”

“k probeerde het gevecht te stoppen”, vervolgt Wamberto tegenover ESPN. “De kleinste van het team (1,68 meter, red.) ging in het midden staan om ze te kalmeren. Ze duwden me vervolgens weg alsof ik een papiertje was. In die tijd was het heftig, maar later werd het een grap in de groep. Het weekend erna werden we kampioen en werd er gefeest. De mensen vergaten het gevecht zelfs.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.