Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat komst van Ryan Babel vandaag nog afronden’

Het ziet ernaar uit dat Ajax vandaag nog de transfer gaat rondmaken van Ryan Babel naar de club. Hij zal voor een periode van zes maanden worden gehuurd van het Turkse Galatasaray. Dit weet het AD te melden.

“Hoewel de deal nog niet wereldkundig is gemaakt, lijkt niets een overgang van de international nog in de weg te staan. Op enkele juridische zaken na is de deal beklonken”, schrijft VI.

Het AD vult aan: “Het lijkt inmiddels niet meer de vraag óf, maar wanneer Babel aan zijn derde periode bij Ajax begint. De 33-jarige aanvaller wil zelf graag de overstap maken en de club zijn met elkaar in gesprek over de details. De bedoeling is dat de routinier het seizoen op huurbasis afmaakt in Amsterdam.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.